Senast uppdaterad: 1:a Oktober 2018

SEKRETESSVILLKOR FÖR ANVÄNDINGEN AV HTTPS://WWW.PCURE.SE  OCH DISTRIBUERINGEN AV PRODUKTER FRÅN PCURE (PHAREM BIOTECH AB) Forskargatan 20J, 151 36 Södertälje, Sweden

1. Personuppgifter och sekretess

Vissa personuppgifter, företagsuppgifter och handlingar på https://www.pcure.se  kommer att lagras och hanteras av pCure (PHAREM BIOTECH) i enighet med GDPR.  Personuppgifterna skyddas från externt intrång. Dessa uppgifter kräver pCure för att kunna fullgöra sin del av det avtal som ingås med kunden.

Kunduppgifter som lagras:

Uppgifterna kan även komma att lämnas ut till en tredje part för att kunna fullgöra avtalet då:

• Vår avtalspartner inom betalningstjänster kräver vissa uppgifter för att kunna genomföra din betalning
  • Vår transportpartner kräver vissa uppgifter för att kunna leverera din beställning

Personuppgiftsansvarig:

Pharem Biotech AB
Forskargatan 20J
15136, Södertälje
Sverige

2. Registerutdrag

Alla kunder som ingått ett avtal med pCure som privatperson kan begära att få ett kostnadsfritt registerutdrag på den information vi har sparade om kunden. För att få detta ska du skicka in en undertecknad begäran till adressen ovan under ”Personuppgiftsansvarig”. Om vi skulle ha information sparad om dig som är felaktig, ofullständiga eller missvisande ändrar och uppdaterar vi dessa.

3. Radering av kunduppgifter

Kunder kan skicka in en skriftlig och undertecknad begäran att få sin information som är lagrad hos pCure, raderad. Vi kan dock inte radera sådan information som enligt lag krävs att vi har lagrad i redovisnings- och bokföringssyften.

4. Cookies

Samtlig information som publiceras på https://www.pcure.se är i uteslutande informativt syfte för att besökare ska kunna använda sig av hemsidan. När en användare besöker en hemsida sparas filer ner på besökaren dator, så kallade cookies. På webbshoppen används följande cookie-filer:

Session cookies:

som endast sparas temporärt på besökarens dator för hemsidan ska kunna användas utan problem. När besökaren stänger ner sin webbläsare raderas också sparande session cookies.

Persistent cookies:

dessa cookies sparas på besökarens dator och är bestående. Persistent cookies används bland annat för att identifiera en återkommande besökare och ibland även som underlag till statistikprogram.

Opt-in:

På webbplatsen har du som besökare alltid rätten att så fort som du besöker vår hemsida välja om du vill att cookies ska kunna sparas ner på din dator. Du väljer att tacka ja till detta genom att fortsätta använda hemsidan när du gått in på den och meddelandet visat sig.

Drifts- och optimeringscookies:

Dessa används för driften av webbplatsen. Det kan t.ex. vara för att få statistik på antalet besökande eller annan information till analys. De används också i samband med frågeformulär. Dessa cookies kan samla in uppgifter som kan tillskrivas användaren.

Marketing cookies:

Dessa cookies används till anonym tracking på hemsidor och för att bygga upp profiler som visar vilka sökningar varje användare har gjort och vilka sidor de besökt. Dessa cookies kan lagra data som identifierar användaren eller innehåller specifik information om användaren.

Facebook cookies:

Dessa används till att visa en "gilla" knapp och information om vilka av dina Facebook-vänner som gillar sidan. Facebook ger vidare tillgång till ett verktyg för statistik, kallat Facebook Insights, som visar information kring användning av Facebook.

5. Övrigt

Intercom
Vi använder oss av Intercom som CRM verktyg. De uppgifter som samlas in handlar om din användning, så som trafikdata och IP-
adress

Kortbetalning

Hos pCure (Pharem Biotech AB) kan du betala med betal- och kreditkort utställda inom hela EU. Kortbetalning görs krypterat med SSL genom vår betalningspartner Stripe. pCure (Pharem Biotech AB) kräver inga avgifter för kortbetalning.

Google analytics

Vi använder även Google Analytics för att analysera hur besökarna använder hemsidan. De uppgifter som samlas in om din användning, så som trafikdata och IP-adress, skickas och sparas på Googles servrar i USA.
Här kan du välja bort cookies från Google Analytics: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.