pCure Healthcare är speciellt framtagen för att brta ner ett brett sortiment av läkemedelsrester som är mer vanligt förekommande i avloppsvatten från hälsovårdsmiljöer.

I tillägg till de medicin vi använder i vardagen är den här versionen av pCure inriktad på att bryta ner vissa antibiotika, antiinflammatoriska, cytostatika och andra läkemedelsrester som är mer eller mindre unika för vården.

Produkten kan användas på alla storlekar av institutioner och är en kostnadseffektiv lösning på de som vill bidra till de växande utmaningarna som kommer från att miljöfarliga läkemedelsrester släpps ut till naturen genom avloppssystemet.

Healthcare följer också en prenumerationsmodell och våra användare får även här tillgång till en anpassningsbar lösning med information om produkter, instruktioner, prestandadata och lättanvänt mediematerial som kan användas för kommunikation.