Prenumerationer

Vi vill att våra kunder ska känna att det är enkelt att börja använda våra produkter.
Prenumerationsmodellen sparar klienterna tid och energi, eftersom de inte behöver beställa pCure regelbundet samtidigt som de kan uppdatera prenumerationen när som helst, om det skulle behövas.

Fördefinierade prenumerationsplaner

För att förenkla för våra användare har vi skapat några fördefinierade prenumerationsplaner. Det är ett enkelt sätt att få vägledning om vilka alternativ som kan vara mest lämpade för dig som användare.

De fördefinierade planerna utvecklas utifrån den information vi har om våra kunder och deras användning av pCure, samtidigt som vi vet hur produkterna fungera (t.ex. genomsnittlig livslängd osv.)

Vi följer en enkel metod för att vägleda dig genom processen

• Välj produkt
  • Välj antal toaletter och plan
  • Skapa konto, eller logga in på befintligt konto för att slutföra beställningen

Om du inte hittar en plan som passar dina behov kan du alltid kontakta oss, så hjälper vi gärna till.