Kan jag hämta mitt kontonamn om jag har förlorat det?

Ja, om du glömt bort dina inloggningsuppgifter så går det att lösa. Kontakta oss så hjälper vi dig med det.

Hur hämtar jag mitt lösenord om jag har förlorat det?

Klicka på "Glömt lösenord?" på inloggningssidan och skickar vi en länk för lösenordsåterställning din e.post som du använt för ditt konto.

Om du upplever problem med länken eller att du fortfarande inte kan logga in, kontakta oss så hjälper vi dig.

Vad är din policy för att avsluta en prenumeration?

Vi skulle tycka det var tråkigt att se dig sluta använda pCure då ditt bidrag är viktigt, men du kan när som helst avbryta ditt konto.

Om du stöter på några problem, kontakta oss så hjälper vi dig.

Vad är villkoren gällande returer?

Vi accepterar inte retur av använda produkter, men om det finns ett problem med en produkt du fått levererad, var god kontakta oss.

Vad är din återbetalningspolicy?

Om du inte är nöjd med våra produkter, kontakta oss inom 30 dagar efter ditt köp så hjälper vi dig.

Var uppdaterar jag betalningsinformation?

Du kan uppdatera din betalningsinformation när du är inloggad på ditt konto.

Var uppdaterar jag min leveransadress?

Du kan uppdatera din leveransadress när du är inloggad på ditt konto.

Om du har problem med din leverans, kontakta oss och vi hjälper dig.

Hur startar jag min prenumeration igen?

Du kan använda din e-postadress och ditt lösenord för att logga in och välja en prenumeration och starta den när som helst.
Om du har glömt din e-postadress eller ditt lösenord kan du begära att återställa det från inloggningssidan.