Till vart levererar ni produkter?

Vi levererar globalt och har för närvarande störst fokus på EU/Europa och planerar l att utöka vårt fokus till andra regioner. Kontakta oss gärna för mer information.

När kommer min order?

Din första leverans av produkter kommer inom 2 veckor och därefter kommer produkter att levereras enligt din prenumerationsplan.

Kommer mina leveranser att vidarebefordras om vårt företag flyttar?

Tyvärr inte. Vi kommer be dig att uppdatera leveransadressen för att dina leveranser ska komma fram till den nya platsen.

Kan jag anpassa min leveransfrekvens?

Ja! Du kan justera din leveransfrekvens eller uppdatera prenumerationen när du är inloggad på ditt konto.

Kan jag ändra min beställning när jag vill?

Ja! Du kan lägga till ytterligare boxar av pCure till nästa leverans, anpassa prenumerationen, ändra plan eller uppdatera leveransadress när du är inloggad på ditt konto

Kan jag pausa en leverans?

Om du har behov av att pausa din prenumeration kan du antingen kontakta oss eller uppdatera din prenumeration.

Vad är mina betalningsalternativ?

Vi accepterar de flesta kredit- och betalkort och, vid behov, stödjer vi fakturalösningar.

Tillkommer det en fraktkostnad?

Det finns en fraktkostnad för alla beställningar. Vi arbetar för att minimera dessa kostnader så mycket som möjligt. Fraktkostnaden är normalt densamma inom EU.