Hur börjar jag använda pCure i min organisation?

Det är faktiskt ganska enkelt och du vägleds genom detta när du registrerar dig

1. Välj en produkt som passar dig
  2. Välj hur många toaletter du vill använda pCure på och välj en plan.
  3. Färdigställ registreringen och invänta leverans!

När den första betalningen har bekräftats skickas den första leveransen och du kan börja använda dem så fort de kommer fram.

Hur många pCure behöver jag beställa?

En box med pCure innehåller upp till 24 enheter oavsett om du beställer Business eller Healthcare.

1 box är lika med ett års användning på en toalett och det enklaste sättet att beräkna hur många lådor du behöver är att räkna hur många toaletter du har.

Vad är minsta order för beställning av pCure-produkter?

Du får produkter beroende på hur många toaletter du har. Minsta order är en box med en pCure-produkt, oavsett om du beställer Business eller Healthcare. Varje låda innehåller upp till 24 enheter som är färdiga att användas direkt vid leveransen.

Kan jag göra ett engångsköp?

Ja, det är möjligt att göra ett engångsköp. När du har skapat ett konto kan du lägga till så många enheter du vill från din kontosida
Om du lägger till fler boxar pCure så uppdateras din nästa leverans av produkter efter dina val.

Vilka typer av prenumerationer finns tillgängliga?

Vi erbjuder två typer av prenumerationsplaner, månadsvis och årlig prenumeration.
Årliga planer kan förenkla för din affärsverksamhet och minimera transportbehoven.

Vi föreslår alltid en fördefinierad prenumerationsplan baserat på hur många toaletter våra användare väljer under registreringsprocessen.

Sen kan man när som helst uppdatera prenumerationen närs som helst när du är inloggad på ditt konto.

Kan mitt företag välja att anpassa en leveransplan?

Ja! När du är inloggad på ditt konto kan du bestämma hur många boxar av pCure du vill skicka till olika platser. För hjälp, kontakta oss så ser vi till att du kommer igång med att skapa en anpassad plan.

Hur kan jag ändra var mina lådor levereras?

Du kan anpassa dina leveransadresser när du är inloggad på ditt konto.