Kostar det något att skapa ett pCure-konto?

Nej, du betalar bara för de produkter du beställer.

När skickar du min första order?

Din första leverans av produkter kommer att nå dig inom 2 veckor och därefter kommer produkterna att skickas enligt den plan du har valt.

Kan man prenumerera på en produkt?

Alla våra produkter beställs via prenumeration. När du har skapat ett konto kan du anpassa din prenumeration så att den passar dina behov.

Kan man köpa eller lägga till enskilda boxar av produkten?

Ja, du kan alltid välja att köpa en låda av en produkt. När du har skapat ett konto kan du köpa hur många lådor du vill för att komplettera din prenumeration eller ge bort som gåvor.

Är det möjligt att få testa pCure gratis?

Tyvärr delar vi inte ut test-produkter. Vi föreslår att du skapar ett konto och prenumererar på en lite mindre plan om du önskar testa produkterna i mindre skala.

Kan jag ge bort en pCure-prenumeration?

Du kan alltid lägga till en extra låda till din prenumeration för att ge bort som present!

Vi tittar på att möjliggöra för våra användare att sponsra och/eller ge bort en prenumeration!